Søk
Close this search box.

Lysvandring på Sørvågen

Søker: Blilyst i Moskenes
Prosjekt: Lysvandring på Sørvågen
Tildeling: Kr. 20 000,-

Blilyst i Moskenes har søkt om støtte i forbindelse med lysvandring rundt Sørvågvannet. Målet med arrangementet er å berike mørketiden med en felles opplevelse på tvers av alder, nasjonalitet og religion, med lys og kunst i sentrum.

 

Beskrivelse fra søker:

Etter uvurderlig innsats fra Moskenes´mange frivillige lyssjeler ble lysvandringen gjennomført lørdag 19.september. Tross ustabilt vær ble det en unik og magisk opplevelse for 368 lysvandrere, fordelt på to grupper a´ hhv 200 og 168 stk.
Årets tema var «Alice i eventyrland», og løypa startet på spektakulært vis med en stor fløyelshatt den gale hattemakeren ville vært veldig stolt av, som man måtte gå gjennom for å komme til Eventyrland.
Gjennom løypa kunne man i tillegg til levende fakler, lykter og installasjoner treffe på figurer fra eventyret; den gale hattemaker drakk te med sine gjester, den blå larven Absolem filosoferte i, en stressa kanin, opptil flere Cheshire Cats, den røde og den hvite dronningen, i tillegg til selveste Alice. På slutten av løypa kunne man tenne et lys for noen man er glad i og sende ut på vannet.

Lysvandringens misjon er å være et lys man kan bære med seg mot den kommende mørketida, Å skape fine opplevelser sammen på tvers av alder, meninger og livstro og å skape trivsel, engasjement og bolyst.

 

Alle fotografier: Krystian Fischer

 

 

 

Sparebankstiftelsen Lofoten Sparebank har støttet tiltaket med kr. 20 000,-

Kan du søke?

Ta testen, se om du kan søke. Eller les mer under spørsmål og svar.

Skroll til toppen
Hopp rett ned til innholdet