Lysvandring på Sørvågen

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Søker: Blilyst i Moskenes
Prosjekt: Lysvandring på Sørvågen
Tildeling: Kr. 20 000,-

Blilyst i Moskenes har søkt om støtte i forbindelse med lysvandring rundt Sørvågvannet. Målet med arrangementet er å berike mørketiden med en felles opplevelse på tvers av alder, nasjonalitet og religion, med lys og kunst i sentrum.

 

Beskrivelse fra søker:

Etter uvurderlig innsats fra Moskenes´mange frivillige lyssjeler ble lysvandringen gjennomført lørdag 19.september. Tross ustabilt vær ble det en unik og magisk opplevelse for 368 lysvandrere, fordelt på to grupper a´ hhv 200 og 168 stk.
Årets tema var «Alice i eventyrland», og løypa startet på spektakulært vis med en stor fløyelshatt den gale hattemakeren ville vært veldig stolt av, som man måtte gå gjennom for å komme til Eventyrland.
Gjennom løypa kunne man i tillegg til levende fakler, lykter og installasjoner treffe på figurer fra eventyret; den gale hattemaker drakk te med sine gjester, den blå larven Absolem filosoferte i, en stressa kanin, opptil flere Cheshire Cats, den røde og den hvite dronningen, i tillegg til selveste Alice. På slutten av løypa kunne man tenne et lys for noen man er glad i og sende ut på vannet.

Lysvandringens misjon er å være et lys man kan bære med seg mot den kommende mørketida, Å skape fine opplevelser sammen på tvers av alder, meninger og livstro og å skape trivsel, engasjement og bolyst.

 

Alle fotografier: Krystian Fischer

 

 

 

Sparebankstiftelsen Lofoten Sparebank har støttet tiltaket med kr. 20 000,-

Kan du søke?

Ta testen, se om du kan søke. Eller les mer under spørsmål og svar.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Rull til toppen
Skip to content